Kedves Csutorások!

Hamarosan itt a tábor!!! Néhány közérdekű dolgot ajánlunk figyelmetekbe:
Jelentkezés:
Szeretnénk felhívni a jelentkezők figyelmét, hogy a jelentkezéssel kapcsolatos egyéni kívánalmakat és módosításokat csak írásos, az info@csutorastabor.hu e-mailcímre írt üzenetek formájában tudjuk figyelembe venni! Kérjük, hogy telefonon ne keressetek minket ilyen jellegű kérésekkel, mert nem áll módunkban azokat rögzíteni.
Szobabeosztás:
A szobabeosztással kapcsolatos egyéni kívánságokat minden esetben igyekszünk figyelembe venni, azonban a redukált férőhelyek miatt nem tudunk garanciát vállalni a teljesítésükre. Amennyiben négynél kevesebb vendég egy teljes szobát venne igénybe a hét folyamán, úgy a fennmaradó ágyak szállásdíját is meg kell téríteniük.
Túljelentkezés esetén előfordulhat, hogy akik négyágyas kollégiumi szobát igényeltek, azok is matracos szobában kerülnek elszállásolásra. Ebben az esetben az árszabás eszerint módosul. Kérjük rugalmasságot és szíves megértést ezzel kapcsolatban!
Pólórendelés:
A pólórendelés gördülékenysége érdekében a tábor előtt több héttel le kell adnunk a pólóigényt, így a július 10 -e után jelentkező táborozóknak nem tudunk ajándék pólót biztosítani, hanem a fennmaradó készletből a helyszínen vásárolhatnak majd.