Jelentkezés Csutorás Nemzetközi Népzenei és Néptánctáborra

A tábor ideje: 2023. július 30. – augusztus 6.
Helye: Pálóczi Horváth István Szakképző Iskola és Kollégium, 2377 Örkény, Fő út 5-7.

A 2023. június 30 -ig jelentkezőknek jár 1 db ajándék Csutorás póló! Kérjük válasszon színt és méretet a jelentkezési lap pólóra vonatkozó részénél. Minden táborzónak kötelező kitölteni és aláírva magával hozni a közegészségügyi nyilatkozatot, amely innen letölthető!!!

<< Az online jelentkezéshez kattintson ide! >>

A jelentkezés módosítása:
A jelentkezés módosítása, a jelentkezési lap ismételt kitöltésével kérhető. Az online rendszer, a szervezők minden esetben a legutolsó jelentkezést tekintik érvényesnek. Módosítani legkésőbb a tábor kezdete előtt 10 nappal lehetséges. (A 10 napon belüli módosítási igényt az előre leadott megrendelések miatt nem tudjuk már figyelembe venni. Kérjük mindenki megértését, együttműködését, hogy a tábort – minden résztvevő érdekében – sikeresen, gördülékenyen szervezhessük!)
A jelentkezés lemondása:
A jelentkezés, tábori részvétel csak az info@csutorastabor.hu e-mail címre küldött elektronikus levélben lehetséges, legkésőbb a tábor kezdete előtt 10 nappal.

A Táborfalvi Közművelődési és Népzenei Egyesület kiemelt figyelmet fordít arra, hogy működése során az Európai Unió adatvédelmi rendeletének (GDPR), a magyar adatvédelmi törvénynek (Infotv.) és az egyéb jogszabályoknak, valamint a 29-es cikk szerint létrehozott Adatvédelmi Munkacsoport iránymutatásainak és a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) által kialakított adatvédelmi gyakorlatnak megfelelően járjon el.