Jelentkezés

Jelentkezés Csutorás Nemzetközi Népzenei és Néptánctáborra

A tábor ideje: 2024. augusztus 4 – 11.
Helye: Közép-magyarországi ASzC Pálóczi Horváth István Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, 2377 Örkény, Fő út 5-7.

A 2024. július 10 -ig jelentkezőknek jár 1 db ajándék Csutorás póló! Kérjük válasszon színt és méretet a jelentkezési lap pólóra vonatkozó részénél. A pólórendelés gördülékenysége érdekében a tábor előtt több héttel le kell adnunk a pólóigényt, így a július 10 -e után jelentkező táborozóknak nem tudunk ajándék pólót biztosítani, hanem a fennmaradó készletből a helyszínen vásárolhatnak majd. Minden táborozónak kötelező kitölteni és aláírva magával hozni a közegészségügyi nyilatkozatot, amely innen letölthető!!!

Az online jelentkezéshez görgessen lejjebb, vagy ha az űrlap nem jelenik meg akkor
kattintson ide!

A jelentkezés módosítása:
A jelentkezés módosítása, a jelentkezési lap ismételt kitöltésével kérhető. Az online rendszer, a szervezők minden esetben a legutolsó jelentkezést tekintik érvényesnek. Módosítani legkésőbb a tábor kezdete előtt 10 nappal lehetséges. (A 10 napon belüli módosítási igényt az előre leadott megrendelések miatt nem tudjuk már figyelembe venni. Kérjük mindenki megértését, együttműködését, hogy a tábort – minden résztvevő érdekében – sikeresen, gördülékenyen szervezhessük!)

A jelentkezés lemondása:
A jelentkezés, tábori részvétel csak az info@csutorastabor.hu e-mail címre küldött elektronikus levélben lehetséges, legkésőbb a tábor kezdete előtt 10 nappal.
Szeretnénk felhívni a jelentkezők figyelmét, hogy a jelentkezéssel kapcsolatos egyéni kívánalmakat és módosításokat csak írásos, az info@csutorastabor.hu e-mail címre írt üzenetek formájában tudjuk figyelembe venni! Kérjük, hogy telefonon ne keressetenek minket ilyen jellegű kérésekkel, mert nem áll módunkban azokat rögzíteni.

Szobabeosztás:
A szobabeosztással kapcsolatos egyéni kívánságokat minden esetben igyekszünk figyelembe venni, azonban a redukált férőhelyek miatt nem tudunk garanciát vállalni a teljesítésükre. Amennyiben négynél kevesebb vendég egy teljes szobát venne igénybe a hét folyamán, úgy a fennmaradó ágyak szállásdíját is meg kell téríteniük.
Túljelentkezés esetén előfordulhat, hogy akik négyágyas kollégiumi szobát igényeltek, azok is matracos szobában kerülnek elszállásolásra. Ebben az esetben az árszabás eszerint módosul. Kérjük rugalmasságot és szíves megértést ezzel kapcsolatban!

A Táborfalvi Közművelődési és Népzenei Egyesület kiemelt figyelmet fordít arra, hogy működése során az Európai Unió adatvédelmi rendeletének (GDPR), a magyar adatvédelmi törvénynek (Infotv.) és az egyéb jogszabályoknak, valamint a 29-es cikk szerint létrehozott Adatvédelmi Munkacsoport iránymutatásainak és a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) által kialakított adatvédelmi gyakorlatnak megfelelően járjon el.