Jelentkezés a Csutorás Nemzetközi Népzenei és Néptánctáborra

A következő Csutorás Tábor időpontja: 2021. augusztus 1 – 8.
The following Csutorás Camp: 1 to 8 August 2021.

A 2021. június 30 -ig jelentkezőknek jár 1 db ajándék Csutorás póló! Kérjük válasszon színt és méretet a jelentkezési lap pólóra vonatkozó részénél. Amennyiben lehetséges, a táborra való jelentkezéshez használja az online jelentkezési lapot!
Minden táborzónak kötelező kitölteni és aláírva magával hozni az egészségügyi nyilatkozatot, amely innen letölthető!!!

A Csutorás Tábor jelentkezés módosítása:

  1. A jelentkezés módosítása a www.csutorastabor.hu oldalon keresztül, a jelentkezési lap ismételt kitöltésével kérhető. (Az online rendszer, a szervezők minden esetben a legutolsó jelentkezést tekintik érvényesnek.) Kérjük, hogy ilyen esetben mindenképpen teljesen töltsék ki a jelentkezési lapot (tehát ne csak az esetleges módosításokat). Módosítani legkésőbb a tábor kezdete előtt 10 nappal lehetséges. (A 10 napon belüli módosítási igényt az előre leadott megrendelések miatt nem tudjuk már figyelembe venni. Kérjük mindenki megértését, együttműködését, hogy a tábort – minden résztvevő érdekében – sikeresen, gördülékenyen szervezhessük!)
  2. A Csutorás Tábor jelentkezés lemondása:
    A jelentkezés, tábori részvétel csak – a honlapon, a felhívásban, jelentkezési lapon feltüntetett – info@csutorastabor.hu email címre küldött elektronikus levélben lehetséges, legkésőbb a tábor kezdete előtt 10 nappal.

A Táborfalvi Közművelődési és Népzenei Egyesület kiemelt figyelmet fordít arra, hogy működése során az Európai Unió adatvédelmi rendeletének (GDPR), a magyar adatvédelmi törvénynek (Infotv.) és az egyéb jogszabályoknak, valamint a 29-es cikk szerint létrehozott Adatvédelmi Munkacsoport iránymutatásainak és a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) által kialakított adatvédelmi gyakorlatnak megfelelően járjon el.