Jelentkezés a 2022. évi Csutorás Nemzetközi Népzenei és Néptánctáborra

A következő Csutorás Tábor időpontja: 2022. augusztus 7 – 14.
The following Csutorás Camp: 7 to 14 August 2022.

A 2022. június 30 -ig jelentkezőknek jár 1 db ajándék Csutorás póló! Kérjük válasszon színt és méretet a jelentkezési lap pólóra vonatkozó részénél. Minden táborzónak kötelező kitölteni és aláírva magával hozni az egészségügyi nyilatkozatot, amely innen letölthető!!!

Egyéb fontos dokumentumok itt érhetők el:

  1. A jelentkezés módosítása az online jelentkezési lap ismételt kitöltésével kérhető. A szervezők minden esetben a legutolsó jelentkezést tekintik érvényesnek! Módosítani legkésőbb a tábor kezdete előtt 10 nappal lehetséges. (A később leadott módosítási igényt az előre leadott megrendelések miatt nem tudjuk már figyelembe venni. Kérjük mindenki megértését, együttműködését, hogy a tábort – minden résztvevő érdekében – sikeresen, gördülékenyen szervezhessük!)

  2. A jelentkezés lemondása:
    A jelentkezés, tábori részvétel csak az info@csutorastabor.hu email címre küldött elektronikus levélben lehetséges, legkésőbb a tábor kezdete előtt 10 nappal!

A Táborfalvi Közművelődési és Népzenei Egyesület kiemelt figyelmet fordít arra, hogy működése során az Európai Unió adatvédelmi rendeletének (GDPR), a magyar adatvédelmi törvénynek (Infotv.) és az egyéb jogszabályoknak, valamint a 29-es cikk szerint létrehozott Adatvédelmi Munkacsoport iránymutatásainak és a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) által kialakított adatvédelmi gyakorlatnak megfelelően járjon el.